Fietsenzaak Doetinchem

Ben je op zoek naar een fietsenzaak in de omgeving van Doetinchem? Dan ben je bij Fluit Tweewielers aan de Plakhorstweg 12 aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruime en unieke collectie elektrische fietsen, stadsfietsen, bakfietsen, racefietsen, mountainbikes, vouwfietsen, kinderfietsen en transportfietsen van de hoogste kwaliteit en de beste prijs.

Een fiets is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Overal waar je kijkt, op tv of in een tijdschrift, is te zien hoe populair de tweewieler is. Vrijwel iedereen heeft er één, voornamelijk natuurlijk omdat het Nederlandse landschap uitermate geschikt is om in te fietsen. Het is bij ons vrij plat en afstanden tussen plaatsen zijn vaak aan te fietsen met de fiets.

Of je nu op zoek bet naar een mountainbike, stadsfiets of een fiets voor je kind: bij Fluit Tweewielers vind jij de juiste fiets! Onze fietsen zijn allemaal van hoge kwaliteit en geschikt voor diverse doelen. Ontdek het in onze fietsenzaak in Doetinchem. Hier kun je in alle rust ons assortiment bekijken en indien gewenst een proefrit met jouw droomfiets inplannen.

Fluit Tweewielers is jouw fietsenzaak Doetinchem

Bij Fluit Tweewielers, jouw fietsenzaak in Doetinchem, vind je een uitgebreid aanbod fietsen van de meest uiteenlopende merken in verschillende soorten en van de hoogste kwaliteit.

Onze stadfiets kun je gebruiken voor vele doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan mooie fietstochten, maar ook praktisch gebruik zoals boodschappen doen, of naar het treinstation fietsen. Elektrische fietsen hebben gezorgd voor een ware revolutie in de fietswereld en zijn vandaag de dag razend populair. Hiermee maak je lange fietsritten. Heb je tegenwind of een verminderde conditie? Dan is een elektrische fiets ideaal voor jou. Als je kiest voor een e-bike, trap je nog wel zelf, maar de elektrische motor zet jouw actie wat kracht bij. Het is dus alsof je een ‘duwtje in de rug’ krijgt. Houd je van avontuurlijke fietstochten door onherbergzame gebieden? Dan heeft Fluit Tweewielers een grote selectie kwalitatieve mountainbikes. Je kunt de meest ruige terreinen bedwingen dankzij optimale vering en de solide en lichte materialen. Daarnaast hebben mountainbikes dikke banden met profiel waardoor je altijd een optimale grip hebt op de ondergrond tijdens het fietsen.

Jouw voordelen bij Fluit Tweewielers

Bij Fluit Tweewielers in Doetinchem vind je een uitgebreid assortiment fietsen, die je in onze fietsenzaak in Doetinchem kunt verkrijgen. Koop je bij Fluit Tweewielers, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Ruim assortiment fietsen en toebehoren
  • Deskundig en eerlijk advies
  • Koop bij een professionele fietsendealer
  • Reparatie en onderhoud mogelijk

Ik koop mijn fiets in Doetinchem bij de specialist

Bij Fluit Tweewielers vind je de mooiste fietsen. Maak kennis met onze uitgebreide collectie fietsen en kom langs in onze winkel, of neem contact met ons op. Wij helpen je, onder het genot van een kop koffie of thee, graag met het maken van de juiste keuze! Zo kun je bij ons terecht voor persoonlijk advies in onze winkel, ons team zal je adviseren over de juiste fiets.