Fietsenmaker Doetinchem

Fietsenmaker Doetinchem

Ben je op zoek naar een fietsenmaker in Doetinchem om jouw fiets of e-bike te repareren of onderhoud aan te laten uitvoeren? Bij Fluit Tweewielers beschikken wij over een volledig uitgeruste werkplaats. Hier staan wij voor jou paraat om de nodige reparaties aan jouw fiets zo snel mogelijk uit te voeren, zodat je snel weer op pad kunt! Het is bij ons gebruikelijk dat je binnen 1 à 2 werkdagen jouw fiets compleet gerepareerd weer bij ons op kunt komen halen. Maar ook voor klein- of grootschalig onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres.

Maar niet alleen voor reparatie en onderhoud zijn wij jouw fietsenmaker; ook voor een mountainbike, stadsfiets of kinderfiets vind je bij ons wat je nodig hebt. Met meer dan 3000 m2 showroom bieden wij een enorme keuze in allerlei soorten en maten fietsen. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwe, overjarige en gebruikte rijwielen.

Kom langs in onze showroom aan de Plakhorstweg en geniet van een ruime fietsencollectie en profiteer van hoogwaardige service!

Fluit Tweewielers: jouw fietsenmaker in Doetinchem

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwe, overjarige en gebruikte rijwielen, maar ook een compleet en professioneel ingerichte werkplaats voor reparatie- en servicewerkzaamheden. Van kinderfiets tot racefiets, van bakfiets tot fietsdrager en van kinderzitje tot buitenband; voor alles ben je bij ons aan het juiste adres.

We hebben altijd ruim 1500 modellen op voorraad. In onze collectie vind je alle soorten en maten elektrische fietsen, stadsfietsen, bakfietsen, racefietsen, mountainbikes, vouwfietsen, kinderfietsen en transportfietsen van topmerken als Batavus, Flyer, Riese & Muller en Urban Arrow. Deze zijn veelal direct uit voorraad leverbaar. Zo kun jij binnen 48 uur genieten van jouw fiets.

In onze fietsenwinkel kun je in alle rust ons assortiment bekijken en indien gewenst een proefrit met jouw droomfiets inplannen. Wil je er zeker van zijn dat we de tijd voor je hebben om een passend fietsadvies te geven? Maak dan direct en vrijblijvend een afspraak. Wij zijn al meer dan 25 jaar dé go-to fietsenmaker van Doetinchem.

Jouw voordelen bij Fluit Tweewielers

Bij Fluit Tweewielers in Doetinchem vind je een uitgebreid assortiment fietsen, die je in onze fietsenzaak kunt verkrijgen. Koop je bij Fluit Tweewielers, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Ruim assortiment fietsen en toebehoren
  • Deskundig en eerlijk advies
  • Een showroom van 3000m2 met ruime keuze
  • Professionele werkplaats voor reparatie en onderhoud

Fluit Tweewieler is mijn fietsenmaker

Als je dus op zoek bent naar een nieuwe fiets, een fietsonderdeel, of juist jouw fiets wilt repareren of goed wilt onderhouden: bij Fluit Tweewielers ben je aan het juiste adres. Met passie voor het vak geven wij altijd advies over jouw nieuwe fiets, maar ook over onderhoud en reparatie. Stap dus eens vrijblijvend binnen in onze fietswinkel aan de plakhorstweg in Doetinchem, hartje Achterhoek!