Fiets

Een fiets kopen in de omgeving van Doetinchem? Een goede en betaalbare fiets aanschaffen doe je bij Fluit Tweewielers. Wij hebben een ruim assortiment aan elektrische fietsen, stadsfietsen, bakfietsen, racefietsen, mountainbikes, vouwfietsen, kinderfietsen en transportfietsen. De fiets is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Overal waar je kijkt, op tv of in een tijdschrift, is te zien hoe populair de tweewieler is. Vrijwel iedereen heeft er één, voornamelijk natuurlijk omdat het Nederlandse landschap uitermate geschikt is om in te fietsen. Het is bij ons vrij plat en afstanden tussen plaatsen zijn vaak aan te fietsen met de fiets. De eerste fiets is ontwikkeld in 1817 in Duitsland, maar pas in 1865 werd de fiets ontwikkeld zoals wij die nu kennen en deze fiets werd ontwikkeld in Frankrijk. Later zijn er natuurlijk nog allerlei ontwikkelingen geweest die de fiets hebben gemaakt tot hoe deze er nu uitziet.

Fiets kopen in Doetinchem bij Fluit Tweewielers

Bij Fluit Tweewielers in Doetinchem kun je terecht voor een ruim assortiment fietsen van de meest uiteenlopende merken in verschillende soorten en van de hoogste kwaliteit. Onze stadfiets kun je gebruiken voor vele doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan mooie fietstochten, maar ook praktisch gebruik zoals boodschappen doen, of naar het treinstation fietsen. Elektrische fietsen hebben gezorgd voor een ware revolutie in de fietswereld en zijn vandaag de dag razend populair. Hiermee maak je lange fietsritten. Heb je tegenwind of een verminderde conditie? Dan is een elektrische fiets ideaal voor jou. Als je kiest voor een e-bike, trap je nog wel zelf, maar de elektrische motor zet jouw actie wat kracht bij. Het is dus alsof je een ‘duwtje in de rug’ krijgt. Houd je van avontuurlijke fietstochten door onherbergzame gebieden? Dan heeft Fluit Tweewielers een grote selectie kwalitatieve mountainbikes. Je kunt de meest ruige terreinen bedwingen dankzij optimale vering en de solide en lichte materialen. Daarnaast hebben mountainbikes dikke banden met profiel waardoor je altijd een optimale grip hebt op de ondergrond tijdens het fietsen.

Jouw voordelen bij Fluit Tweewielers

Bij Fluit Tweewielers in Doetinchem vind je een uitgebreid assortiment fietsen, die je in onze winkel in Doetinchem kunt verkrijgen. Koop je bij Fluit Tweewielers, dan geniet je van de volgende voordelen:
– Ruim assortiment fietsen en toebehoren
– Deskundig en eerlijk advies
– Koop bij een professionele fietsendealer
– Reparatie en onderhoud mogelijk

Ik koop mijn fiets bij de specialist

Bij Fluit Tweewielers vind je de mooiste fietsen. Maak kennis met onze uitgebreide collectie fietsen en kom langs in onze winkel, of neem contact met ons op. Wij helpen je, onder het genot van een kop koffie of thee, graag met het maken van de juiste keuze! Zo kun je bij ons terecht voor persoonlijk advies in onze winkel, ons team zal je adviseren over de juiste fiets.