Elektrische fiets

Wil je graag een elektrische fiets in de omgeving van Doetinchem kopen? Dan ben je bij Fluit Tweewielers aan het juiste adres. Onze fietsspeciaalzaak biedt een uitgebreid assortiment elektrische fietsen, zoals elektrische stadsfietsen, elektrische hybridefietsen, elektrische recreatiefietsen, elektrische mountainbikes, elektrische transportfietsen, elektrische moederfietsen, Speed Pedelecs, elektrische vouwfietsen en tweedehands elektrische fietsen. Met zo’n elektrische fiets kun je nog vaker gebruik maken van de fiets en gezond bezig zijn.

In onze fietsenzaak in Doetinchem kun je terecht voor een ruim aanbod met diverse fietsmerken. Denk daarbij aan Conway, Cortina, Flyer, Gazelle, Ghost, Giant, i:SY, Koga, Multicycle, Pegasus, Riese & Müller, Sparta, Victoria, Vogue en Winora. Kom langs in onze showroom en ontdek ons uitgebreide aanbod aan elektrische fietsen. Onze medewerkers kunnen je alle mogelijkheden laten zien. En wil je zelf ervaren hoe zo’n elektrische fiets rijdt? Maak dan een gratis proefrit op één van onze e-bikes en krijg direct een klein voorproefje van de mooie omgeving in de Achterhoek!

Elektrische fiets kopen bij Fluit Tweewielers

De elektrische fiets is populairder dan ooit en een ideale aankoop voor iedereen die tijdens het fietsen een extra zetje in de rug wil. Dat is heel prettig in het geval je bijvoorbeeld op de fiets naar het werk wilt en niet erg moe wilt aankomen. Of wanneer je gewoon lekker wilt genieten van buiten zijn op de fiets. Ook het vervoeren van jouw kinderen zal veel gemakkelijker gaan met de trapondersteuning die de elektrische fietsen bieden.

De keuze in elektrische fietsen is enorm. De elektrische stadsfiets komt het meest voor. Dit type is zeer geschikt voor dagelijks gebruik zoals naar het station, school, werk en andere korte ritten. De elektrische transportfiets wordt veel gebruikt door scholieren die ver van school wonen. Transportfietsen hebben vaak een stoer, stijlvol en robuust uiterlijk en staan bekend om zijn vele bagageruimte. Op de voordrager kan je namelijk makkelijk een fietskrat, mand of tas plaatsen. Een andere populaire categorie is de elektrische bakfiets. Deze type fietsen zijn zeer geschikt voor jonge ouders in de stad.

Jouw voordelen bij Fluit Tweewielers

Bij Fluit Tweewielers in Doetinchem vind je een uitgebreid assortiment elektrische fietsen, die je in onze winkel in Doetinchem kunt verkrijgen. Koop je bij Fluit Tweewielers, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Reparatie en onderhoud
  • Ruim assortiment elektrische fietsen en toebehoren
  • Deskundig en eerlijk advies
  • Koop bij een professionele fietsendealer

Ik koop mijn elektrische fiets bij de specialist

Maak kennis met onze uitgebreide collectie elektrische fietsen en kom langs in onze winkel in Doetinchem, gelegen in de Achterhoek, of neem contact met ons op. Wij helpen je, onder het genot van een kop koffie of thee, graag met het maken van de juiste keuze! Zo kun je bij ons terecht voor persoonlijk advies in onze showroom. Ons team zal je adviseren over de juiste elektrische fiets.