De fietstrends voor 2022

De fietstrends voor 2022

Het fietsseizoen komt langzaam weer op gang en het lentezonnetje lacht ons steeds meer toe. Tijd om weer mooie fietstochten te maken. Maar wat zijn de trends voor dit jaar? Wij zetten het voor je op een rij.

Elektrische fiets

Steeds meer mensen kiezen dit jaar voor de e-bike als betaalbaar vervoermiddel, waarmee je in de stad vaak sneller bent dan de auto. En ook nog eens geen parkeerproblemen meer hebt. Ook de prijsklassen zullen uitbreiden, met meer budgetopties die worden gelanceerd en zelfs duurdere aangepaste opties die op de markt komen. 

Duurzaamheid

Dit is een steeds belangrijker wordend thema. Fietsen is natuurlijk goed voor het milieu als je naar het werk fietst of boodschappen doet in plaatsen van te rijden in een auto. De fabrikanten van deze e-bikes stimuleren de aankoop hiervan dus enorm. Daarnaast zetten de fietsenmerken zich in voor meer duurzaamheid in het productieproces.

Prijsstijging

In verband met Corona en problemen in de wereldwijde toeleveringsketen is het nog steeds lastig om een ​​fiets te krijgen, wat zorgt voor een nog steeds grote stijging van de vraag. Helaas zul je dus ook moeten wennen aan de prijsstijgingen van de diverse fietsen en toebehoren. Uiteraard zorgen wij altijd voor de meeste gunstige prijs voor jou!

Kom langs

Als je dus op zoek bent naar een nieuwe fiets, een fietsonderdeel, of juist jouw fiets wilt repareren: bij Fluit Tweewielers ben je aan het juiste adres. Onze medewerkers geven altijd een eerlijk advies op maat. Daarnaast zijn wij dealer van alle bekende merken en kunnen daardoor altijd een passend oplossing bieden. Kom langs, ook voor een proefrit!

Deel dit bericht