Bezorging

Bezorging

Wanneer je jouw droomfiets hebt gevonden, kun je deze bij jou thuis of op kantoor laten bezorgen. Hiervoor volg je de volgende stappen:

  1. Zorg dat je precies weet welke fiets je wil bestellen. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op of bezoek de winkel.
  2. Vul ons bestelformulier in.
  3. Kies voor de optie “Opsturen/bezorgen”.
  4. Wij nemen contact met je op zodra uw bestelling bij ons binnen is. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 24 uur na het plaatsen ervan, bij je af te leveren.

De betaling van jouw bestelling kan op drie manieren geschieden. Hierbij bezorgen wij op het door jouw aangegeven adres, voor de vooraf mondeling of elektronisch besproken prijs.

Dit zijn onze betaalmogelijkheden:

  • Vooruitbetaling middels overschrijving (via de bank)
  • In onze winkel per pin of contant (of anders indien afgesproken).
  • Betaling vooraf via de bank.

Heb je meer vragen over de bezorging van jouw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op, onze collega’s staan je graag te woord!

Vanwege wegwerkzaamheden aan de N317 zijn wij helaas minder goed bereikbaar dan normaal.

Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Sla vanaf de Keppelseweg linksaf op de Energieweg en neem op de rotonde de eerste afslag rechts het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet ons op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Doesburg: Volg de omleidingsroute naar Doetinchem-Centrum en sla na de Energiebrug op de rotonde linksaf het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

Vanuit de Huet, Dichteren en onder andere Wehl: Wij zijn via de normaal gangbare wegen bereikbaar.