Betaling

Betaling

Je kunt bij ons betalen met iDEAL, de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Hiermee kun je direct betalen via je eigen bank. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot bankiers. Alle betalingen lopen via Mollie.

Wil je graag op een andere manier betalen dan via iDEAL? Dan kun je ook met ons bellen. Lees hieronder welke stappen je hierin moet nemen.

 1. Je kunt ons bellen via het telefoonnummer vermeld bij contact en geeft de bestelling telefonisch door.
 2. Je kunt ons een e-mail sturen via verkoop@fluittweewielers.nl met daarin jouw bestelling- en contactgegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op via de e-mail of per telefoon om een leverdatum en eventuele details te bespreken.
 3. Je kunt het bestelformulier onderaan deze pagina invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op over de aflevering van jouw bestelling. Wij streven ernaar iedere bestelling binnen 24 uur af te handelen.

Bestelformulier

  HerenDamesOnbekend

  0
  Verkochte fietsen
  0
  Vakspecialisten
  0
  m2 fietsplezier
  0
  dagen
  Maximale reparatietijd

  Plan nu uw gratis proefrit aan huis!

  Gedurende de lockdown bieden wij de mogelijkheid voor een proefrit aan huis in de regio Doetinchem.

  Wij komen dan naar u toe met een aantal fietsen zodat u in uw eigen veilige omgeving kunt proefrijden!

  Interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen voor een gratis vrijblijvende proefrit aan huis.

  0314-769 102

  Conform de regels van de Nederlandse overheid is onze winkel helaas gesloten tot en met 9 februari 2021. Onze werkplaats is gewoon geopend voor reparaties en garantieafhandelingen. Deze is bereikbaar via de zijkant van ons pand.

  Telefonisch en per e-mail zijn wij tevens gewoon te bereiken voor verkoop, onderhoud en service. Weborders en telefonische bestellingen worden zoals gebruikelijk en in overleg verzonden/bezorgd.


  Wij zijn hiervoor bereikbaar op het gebruikelijke nummer: 0314-769 102

  Voor dringende vragen buiten onze openingstijden kunt u ons bereiken op: 06-12 49 95 45

   


  Vanaf woensdag 10 februari hopen wij onze showroom weer te mogen openen.