Betaling

Betaling

Je kunt bij ons betalen met iDEAL, de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Hiermee kun je direct betalen via je eigen bank. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot bankiers. Alle betalingen lopen via Mollie.

Wil je graag op een andere manier betalen dan via iDEAL? Dan kun je ook met ons bellen. Lees hieronder welke stappen je hierin moet nemen.

 1. Je kunt ons bellen via het telefoonnummer vermeld bij contact en geeft de bestelling telefonisch door.
 2. Je kunt ons een e-mail sturen via verkoop@fluittweewielers.nl met daarin jouw bestelling- en contactgegevens. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op via de e-mail of per telefoon om een leverdatum en eventuele details te bespreken.
 3. Je kunt het bestelformulier onderaan deze pagina invullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op over de aflevering van jouw bestelling. Wij streven ernaar iedere bestelling binnen 24 uur af te handelen.

Bestelformulier

  HerenDamesOnbekend

  0
  Verkochte fietsen
  0
  Vakspecialisten
  0
  m2 fietsplezier
  0
  dagen
  Maximale reparatietijd

  Vanwege wegwerkzaamheden aan de N317 zijn wij helaas minder goed bereikbaar dan normaal.

  Vanuit de richting Doetinchem-centrum: Sla vanaf de Keppelseweg linksaf op de Energieweg en neem op de rotonde de eerste afslag rechts het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet ons op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

  Vanuit de Doesburg: Volg de omleidingsroute naar Doetinchem-Centrum en sla na de Energiebrug op de rotonde linksaf het Zaagmolenpad op. U slaat vervolgens op de tweede kruising rechtsaf en ziet op de hoek van de volgende kruising aan de linkerzijde.

  Vanuit de Huet, Dichteren en onder andere Wehl: Wij zijn via de normaal gangbare wegen bereikbaar.