Beginnend fietsmonteur m/v

Beginnend fietsmonteur of leerling-monteur

Wij zoeken een monteur die vers begint in deze markt en zich wil ontwikkelen!

Ben jij de leergierige monteur of monteur in opleiding die wij zoeken en wil je ervaring opdoen in de fietsbranche?

Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Fluit Tweewielers is al jaren toonaangevend in de regio wat betreft fietsen in alle soorten en maten. Wij bestaan inmiddels al zo’n 30 jaar en werken al die jaren keihard aan de weg vooruit. Van kleine lokale fietsenwinkel in Keijenborg tot de grote toonaangevende winkel nu in Doetinchem met een florerende webshop met verkopen door heel Nederland en zelfs ver daarbuiten. En ook daar groeien wij hard door en zijn we ambitieus. Onze ambities lichten we graag toe in een gesprek.

Wie zoeken wij?

Wij groeien hard door en dat zorgt dat er ruimte is voor versterking in ons team. Met de nadruk op team want wij doen het samen!

Ons aanbod is gevarieerd en loopt van high-end elektrische fietsen van bijvoorbeeld Riese & Müller en bakfietsen van onder andere Urban Arrow tot een step voor kinderen. We vragen je niet overal vanaf het begin verstand van te hebben maar je moet wel de motivatie, ambitie en energie hebben om hier bekend mee te raken. Daar helpen we je als team graag bij met onder andere dealertrainingen en een interne opleiding.

Je werk zal zoals de titel aangeeft grotendeels bestaan uit technische werkzaamheden in en om de werkplaats. Je luistert naar onze klant, begrijpt zijn of haar wensen uiteraard als de beste en verzorgt hen grotendeels zelfstandig een oplossing. Technische kennis van de meest gangbare modellen en specificaties is handig maar we begrijpen dat dit als beginnend monteur daar nog niet alles van kunt weten. We helpen je hier graag mee op weg en laten je graag alle kneepjes van het vak zien.

Dit vullen we aan met cursussen, workshops en allerhande middelen waarbij we jou maar ook de rest van het team beter willen maken.

Zit je nog in het leertraject van een opleiding dan nodigen we je ook zeker uit verder te lezen.

Wat bieden wij?

Een startbonus van €2500,- voor een serieuze kandidaat. Vraag ons naar de voorwaarden.

Wij bieden eenieder in ons team uiteraard een zeer marktconform salaris met een flexibele mogelijkheid tot het invullen van je uren.

Heb jij een goede reden, kun je een goede invulling aan die uren geven en ben je flexibel als het onverwacht toch eens anders loopt dan is kun je bij ons je ziel en zaligheid kwijt en helpen wij je graag op weg.

Wij bieden je een uitdagende, leerzame, dynamische maar ook zeer zeker een gezellige omgeving om in te werken. Wij zorgen er voor dat je in deze omgeving niets tekort komt. Zo hebben we een moderne inrichting van ons voorraad- en factureringssysteem en hebben we een grote, moderne, nette en ruime werkplaats. Er wordt vanuit diverse kanten ondersteuning geboden zodat we als team optimaal kunnen functioneren. We hebben een ongekend ruim magazijn en zijn uniek in onze grote voorraden van fietsen die direct leverbaar zijn,.

Heb jij zin om ons team te komen versterken en uit de sleur van de reguliere fietsenhandel te stappen of om je juist te storten in de bruisende wereld van de fietsen? Kom je dan verbazen over hoe het ook kan in de fietsbranche!

Solliciteren kan op verschillende manieren maar om te beginnen willen we wel eerst graag een beeld van je krijgen. Dit kan door een mail te sturen naar hans@fluittweewielers.nl met een korte cv.

Daarbij hoef je echt niet ieder detail te vermelden maar we willen wel graag een beeld van je krijgen. Aan de hand hiervan zul je dan uitgenodigd worden voor een gesprek met een kop koffie waarbij we elkaar beter kunnen leren kennen en je onze winkel, werkplaats en faciliteiten kunt bekijken. Dit doen we uitdrukkelijk wel alleen op afspraak.

We horen graag snel van je!

Krijg nu een startbonus van minimaal €2500,-*

(vraag naar de voorwaarden en condities)