Bakfiets kopen Doetinchem

Op zoek naar een bakfiets? Dan ben je bij Fluit Tweewielers in Doetinchem aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een groot assortiment betaalbare bakfietsen voor groot en klein, zoals bakfietsen driewielers, elektrische bakfietsen tweewielers en elektrische bakfietsen driewielers. Ook hebben we een ruime showroom waar je kunt komen kijken en de fiets kunt uitproberen. Onze bakfiets is ideaal om kinderen mee te vervoeren. Maar niet alleen kinderen. Want ook voor het verplaatsen van grote spullen is een bakfiets makkelijk in gebruik. Handig voor de wekelijkse boodschappen! Steeds vaker zien we deze hippe, maar bovenal ook praktische fiets terug in het straatbeeld. Wij hebben bakfietsen in verschillende modellen en kleuren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng een bezoek aan onze winkel. Wij helpen jou graag verder!

Bakfiets kopen bij Fluit Tweewielers

Een ritje op onze bakfiets is een milieuvriendelijke en effectieve vervanging van een autorit. Je bent duurzaam bezig doordat je de auto laat staan, het is sportief en daarnaast ben je op de fiets vaak sneller op de plaats van bestemming. Ook kun je een bakfiets vaak veel makkelijker parkeren dan een auto: een win-winsituatie dus. Onze bakfietsen kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en onderdelen van hoge kwaliteit waar de fietsen volledig handmatig van worden opgebouwd. Je kunt bij Fluit Tweewielers kiezen voor bakfietsen met twee of drie wielen. Of een twee- of driewielige fiets beter is, is afhankelijk van waar je de fiets voor wilt gebruiken. Een bakfiets met drie wielen biedt over het algemeen meer ondersteuning, waardoor deze stabieler op de weg ligt. Een nadeel van het derde wiel is dat de bakfiets hierdoor een stuk breder wordt. De bakfiets met twee wielen is de smalle variant, waardoor je je met deze fiets gemakkelijk door smalle straatjes of een drukke weg begeeft. Ook neemt de fiets minder ruimte in als je deze bijvoorbeeld in de schuur opbergt.

Jouw voordelen bij Fluit Tweewielers

Bij Fluit Tweewielers in Doetinchem vind je een uitgebreid assortiment bakfietsen, die je in onze winkel in Doetinchem kunt verkrijgen. Koop je bij Fluit Tweewielers, dan geniet je van de volgende voordelen:
– Reparatie en onderhoud
– Ruim assortiment bakfietsen en toebehoren
– Deskundig en eerlijk advies
– Koop bij een professionele fietsendealer

Ik koop mijn bakfiets bij de specialist

In de showroom van Fluit Tweewielers bekijk je alle bakfietsen van Fluit Tweewielers. Maak een proefritje om de perfecte fiets voor jouw gezin te bepalen. Wij helpen je, onder het genot van een kop koffie of thee, graag met het maken van de juiste keuze! Je kunt ook eerst contact met ons opnemen voor vragen over de bakfietsen.