Bakfiets Doetinchem

Bakfiets Doetinchem

Een bakfiets is ideaal voor heel veel situaties. Denk aan het doen van de boodschappen, het wegbrengen van de kinderen naar school en het verplaatsen van grote en zware spullen. Steeds vaker verschijnt deze hippe en praktische fiets in het straatbeeld en wij begrijpen dit heel erg goed.

Wil je graag een bakfiets kopen? In dat geval ben je bij Fluit Tweewielers in Doetinchem aan het juiste adres. In onze fietsenwinkel vind je namelijk een groot assortiment bakfietsen van de hoogste kwaliteit en de beste merken. Denk aan gewone bakfietsen op twee of drie wielen en aan elektrische varianten voor groot en klein. Maar ook voor zakelijke bakfietsen zit je bij ons goed.

In onze uitgebreide showroom van 3.000 m2 fietsplezier vind je bakfietsen in verschillende modellen kleuren en merken. Denk aan Johnny Loco, Riese & Müller, Urban Arrow en Soci.Bike.

Onze bakfietsen zijn vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden? Breng dan direct en vrijblijvend een bezoek aan onze winkel. Wij helpen jou graag verder!

Fluit Tweewielers: bakfiets kopen in Doetinchem

Een bakfiets biedt dus vele voordelen en ze zijn bij ons in vele varianten te verkrijgen. Daarnaast is een rit op dit type fiets een milieuvriendelijke en effectieve vervanging van een autorit. Je bent duurzaam bezig doordat je de auto laat staan, het is sportief en daarnaast ben je op de fiets vaak sneller op de plaats van bestemming.

Onze bakfietsen kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardige materialen en onderdelen van hoge kwaliteit waar de fietsen volledig handmatig van worden opgebouwd. Je kunt bij ons kiezen voor bakfietsen met twee of drie wielen. Of een twee- of driewielige fiets beter is, is afhankelijk van waar je de fiets voor wilt gebruiken. Een bakfiets met drie wielen biedt over het algemeen meer ondersteuning, waardoor deze stabieler op de weg ligt. Een nadeel van het derde wiel is dat de bakfiets hierdoor een stuk breder wordt. De bakfiets met twee wielen is de smalle variant, waardoor je je met deze fiets gemakkelijk door smalle straatjes of een drukke weg in Doetinchem begeeft.

Jouw voordelen bij Fluit Tweewielers

In onze fietsenzaak in Doetinchem vind je een uitgebreid assortiment bakfietsen. Koop je jouw fiets bij Fluit Tweewielers, dan geniet je van de volgende voordelen:

  • Ruim assortiment bakfietsen en toebehoren
  • Deskundig en eerlijk advies
  • Een showroom van 3000 m2 met ruime keuze
  • Professionele werkplaats voor reparatie en onderhoud
  • Jouw bakfiets vrijwel direct uit voorraad leverbaar

Fluit Tweewielers: koop hier jouw bakfiets

Als je dus op zoek bent naar een bakfiets, zit je bij Fluit Tweewielers helemaal goed. Wij hebben altijd een actueel en ruim aanbod in huis. Met passie voor het vak geven wij altijd advies over de bakfiets en de mogelijkheden, maar ook over onderhoud en reparatie. Stap dus eens vrijblijvend binnen in onze fietswinkel aan de plakhorstweg in Doetinchem, hartje Achterhoek!